Четвер, 02.05.2024, 21:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Торкнувшись десятиденного щастя
15:41
Торкнувшись десятиденного щастя


Люди. Кожного дня ми перегортаємо сторінку свого життя, іноді навіть не замислюючись над суттю отих  модернізовано-механічних дій. Кожен боїться залишитися осторонь, бути забутим. Кожен хоче стати частиною чогось великого.

              Табір «Ерудит», який нещодавно відкрився в селі Потоки Кременчуцького району, подарував обдарованим учням 10-х і 11-х класів Полтавської області  можливість відчути себе чи не найважливішою частинкою великого організму наукової еліти. Для них у період з 13 по 22 жовтня організували не просто підготовку до олімпіад, захистів наукових робіт по лінії МАН, конкурсів з української мови та літератури, а й прерогативу на повні груди вдихнути осінню прохолоду, відчути приємне тепло простого спілкування в затишних кімнатах, отримати естетичне задоволення від усього навколишнього: починаючи з прекрасної будівлі старого помістя й закінчуючи спокійною посмішкою на чиємусь обличчі.  А радіти було чому: лекції викладачів полтавських і кременчуцьких навчальних закладів, орієнтовані на більш ніж достатній рівень знань учнів, були змістовними й цікавими, а відпочинок, усебічно продуманий і підготовлений спеціально для майбутніх філологів, щодень яскравішав, набирав обертів і вибухав найприємнішіми емоціями. Тут було все: і поетичний вечір, де учні з гордим хвилюванням презентували одноліткам власні спроби пера, і вечірка гумору «Comedy club», і запальні галасливі дискотеки, і  фотоквести, і дебати тощо. Кожен день був кращим за попередній, адже атмосфера високого культурного рівня учнівської еліти сприяла абсолютному рівноправ’ю, відсутністю конкуренції, а отже, і зміцненню дружніх стосунків.

              Незважаючи на безхмарне небо 22 жовтня, асфальт біля воріт табору регулярно зволожувався: дівчата й хлопці не могли стримати сліз, прощаючись один з одним. Тепер вони зустрінуться аж на олімпіадах, конкурсах і змаганнях. Безсумнівно тільки одне: «Ерудит» - це не просто навчально-оздоровчий табір, а й велика дружна родина, приналежністю до якої пишатиметься кожен, перед ким хоч раз відкривалися його ворота.

                                                                              Рубцова Людмила

                                                                               учениця 11 класу

                                                                         Полтавського міського

                                                                        багатопрофільного ліцею №1

                                                                            ім. І.П. Котляревського


Переглядів: 662 | Додав: licey1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]